İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Hikmet Uluğbay Ortaokulu

Hikmet Uluğbay Ortaokulu

Adres
GÜVERCİNTEPE MAH. 1121. SK. HIKMET ULUBAG ORTA OKULU BLOK NO: 3 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
Vizyon
Evrensel değerlere saygılı, sürekli gelişim içinde olan Kurumsal kimliği ve değerleri örnek alınan, Takım çalışmasını ve katılımcılığı esas alan bir yönetim anlayışına sahip, Başta yakın çevresinin ve uzak çevresinin sorunlarına duyarlı, çözüm üretebilme yeteneğine sahip bir okul olmak.
Misyon
Sürekli değişen ve gelişen bir yapı olan eğitim öğretim çalışmaları içerisinde, öğretmen ve öğrencilerin çevreyle ve diğer kurumlarla işbirliği içinde çalışarak eğitimin, okulun ve bilginin önemini çevreye ifade etmek; Ulusal kültürümüz ve evrensel değerler ile gelişmeleri göz önünde bulundurarak; öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları ile Milli Eğitimin temel hedefleri doğrultusunda eğitmek, Öğrencilerimizi bilişsel, duyuşsal, psikomotor davranışları yönünden geleceğe hazırlamaktır.
08:00-13:20 13:30-18:50
Ulaşım
79C ile KAyaşehir - Cebeci Mah. iETT OTOBÜSÜ OKUL ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. 79Y ile Yenibosna - Kayaşehir OLİMPİYAT METRO İSTASYONUNA RİNG ARACI(MK12) VARDIR. İETT 78G, 79G, MK12, 79KT VE 79Y DURAĞINA 100 M. TOKİ KAYAŞEHİR KONUTLARINA 4 KM.ve çeşitli minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Var OKULUMUZ KAYA CİTY EVLERİNE 50 METRE UZAKLIKTA KAYAŞEHİR TOPLU KONUTLARINA İSE 3 KM UZAKLIKTADIR. HALKALI TOPLU KONUTLARA 5 KM ,BAŞAKŞEHİR AĞAOĞLU YERLEŞKESİNE 4,5 KM UZAKLIKTADIR.
Yerleşim Yeri
Başakşehir ilçesine bağlı Altınşehir Güvercintepe Mahallesi’nde toplam 3 bin 500 dönümlük alanda şu an 120 bin nüfusun yaşadığı Başakşehir ilçesine bağlı bir Mahalledir. İl/İlçe Merkezine Uzaklıkİl merkezi:20 km İlçe merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezi:20 km İlçe merkezi:7 km OKULUMUZ KAYA CİTY EVLERİNE 50 METRE UZAKLIKTA KAYAŞEHİR TOPLU KONUTLARINA İSE 3 KM UZAKLIKTADIR. HALKALI TOPLU KONUTLARA 5 KM ,BAŞAKŞEHİR AĞAOĞLU YERLEŞKESİNE 4,5 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri